ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 32 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΥ


Το Πρόγραμμα των «Ενωμένων Πολιτών»

στη διάθεση κάθε δημότη και ψηφιακά!


Το Πρόγραμμα του Συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες» Δήμου Σπάρτης του Υποψήφιου Δημάρχου Σταύρου Αργειτάκου μπορεί πλέον να γίνει κτήμα κάθε δημότη.

Οι άνθρωποί μας γνωρίζουν την Σπάρτη απέξω και ανακατωτά. Γνωρίζουμε όσο κανένας άλλος τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς και του κάθε χωριού. Γνωρίζουμε καλά τι χρειάζεται πραγματικά ο Δήμος και τι μπορεί να υλοποιηθεί. Όπως γνωρίζουμε επίσης πως κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει τόσο την τεχνογνωσία όσο και την αγάπη μας για την πόλη. Για το λόγο αυτό, καταρτίσαμε ένα ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα, που όμοιό του δεν έχει κατατεθεί από καμία δημοτική παράταξη!

Εκτός από την πολυσέλιδη έντυπη μορφή η οποία κυκλοφορεί ήδη, έχει αναρτηθεί, σε ψηφιακή μορφή, δίνοντας τη δυνατότητα να το ξεφυλλίσει και να το αναγνώσει κάθε πολίτης που επιθυμεί να διαμορφώσει γνώμη.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το «ξεφυλλίσετε» στην παρακάτω διεύθυνση:

https://issuu.com/konskoron/docs/programma_enomenoi_polites_stavros__467646f716d9c6?fbclid=IwAR0IM-sbQ__fWXmZQfyZQh9kFi-PUXSFGOC0QnbarieeCmq2tPeOLpr_D7E


Όσοι επιθυμούν μπορούν να διαβάσουν το Πρόγραμμα στο site του συνδυασμού μας www.enpolspartis.gr , στο FACEBOOK προφίλ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΣ και στις σελίδες του FACEBOOK: α) Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης και β) Σταύρος Αργειτάκος.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ : Η φωνή της προοδευτικής Λακωνίας θα είναι και στη νέα Βουλή ισχυρή και δυνατή