ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Ηρακλής Τριχείλης γεννήθηκε στα Παπαδιάνικα Λακωνίας ,όπου τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο. Στη συνέχεια φοίτησε με υποτροφία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο «Ανατόλια» Θεσσαλονίκης , όπου τελείωσε το αντίστοιχο εξατάξιο Γυμνάσιο. Είναι Χημικός, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Οινολόγος. Μιλά Αγγλικά.
Διαμένει μόνιμα στα Παπαδιάνικα από το 1985 και διατηρεί οινολογικό εργαστήριο στους Μολάους από το 1987. Εγκατέστησε αμπελώνες με παλιές γηγενείς και νέες ποικιλίες και ίδρυσε και λειτουργεί οινοποιητική μονάδα στα Παπαδιάνικα. Τα κρασιά του έχουν τύχει αρκετών βραβεύσεων στο διεθνή διαγωνισμό οίνου Θεσσαλονίκης. Ασχολείται συστηματικά με τη καλλιέργεια της ελιάς και των εσπεριδοειδών.
Ως αθλητής συμμετείχε στην ομάδα μπάσκετ « Γ.Σ. Αμαρουσίου» στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας. Έπαιξε επίσης ποδόσφαιρο,, βόλεϋ και ασχολήθηκε με το στίβο.
Διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος στα Παπαδιάνικα τη περίοδο 1990-1994, Δήμαρχος του τ. Δήμου Ασωπού για δύο τετραετίας 2003-2010, Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Μονεμβασίας από το 2011 έως το 2014 και από το 2014 μέχρι σήμερα, όπου εξελέγη με ποσοστό 74%. Επί Δημαρχίας του έχουν γίνει πολλές και εξαιρετικές δράσεις, έργα και διακρίσεις του Δήμου Μονεμβασίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ : Η φωνή της προοδευτικής Λακωνίας θα είναι και στη νέα Βουλή ισχυρή και δυνατή