Εγγραφή νηπίων και βρεφών στους παιδικούς σταθμούς του Δ. Σπάρτης


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο Πρόεδρος του Ν.Π. ανακοινώνει ότι, οι αιτήσεις εγγραφής - επανεγγραφής των νηπίων και βρεφών για τη νέα σχολική χρονιά έχουν ξεκινήσουν στις 10 Μαΐου 2019 και θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου 2019 , σύμφωνα με το άρθρο 3 της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 41087/2017 (ΦΕΚ 4249 Β΄/5-12-2017).

Για την εγγραφή των νηπίων και βρεφών απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:
Αίτηση με συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού.
Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης και όπου αυτό δεν είναι εφικτό Ληξιαρχική Πράξη Γεννήσεως του παιδιού, ή και Ληξιαρχική Πράξη Σύμφωνου Συμβίωσης.
Βεβαίωση εργοδότη ότι οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης της αιτούσας / του αιτούντος ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο Ε4 (Ετήσιος Πίνακας Προσωπικού).
Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ, του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι.
Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο , καθώς και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Επίσης αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης Mantoyx όπως προβλέπεται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος των γονέων.

Για τις επανεγγραφές των νηπίων απαιτούνται όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν μεταβολές στην οικογενειακή κατάσταση, αντί για το πιστοποιητικό οικογενειακής ή τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεως απαιτείται Υπεύθυνη Δήλωση των γονέων που βεβαιώνει τη μη μεταβολή.

Η Κατάθεση των αιτήσεων εγγραφής – επανεγγραφής θα γίνονται για τον βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Σπάρτης (Θερμοπυλών και Αρχιδάμου) εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 10:00 π.μ. έως 12:00μ.μ. στην κ. Φωτεινή Ζαχαράκη τηλέφωνο 27310-28002 και για τον Παιδικό Σταθμό Ξηροκαμπίου 10:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στην κα Βαρλόκωστα Ιωάννα τηλεφωνο 27310-35730.ΑΠΟ ΤΟ Ν. Π. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ : Η φωνή της προοδευτικής Λακωνίας θα είναι και στη νέα Βουλή ισχυρή και δυνατή